Roladki śmietankowo-czosnkowo-ziołowe
Gdy z samego rana słyszy się "dziś, ty robisz obiad!", potem próbuje się stworzyć prezentację maturalną,
a na sam koniec okazuje się, że w lodówce tylko filety z kurczaka...
trzeba coś wykombinować ;-)
Dziś chrupiące roladki czosnkowo-śmietankowo-ziołowe.
Intensywny czosnek złamany zostaje łagodnym smakiem serka i aromatycznych ziół.
Potrzebujemy:
0,5 kg filetów z kurczaka
serek śmietankowy
świeży koperek, pietruszkę
zioła prowansalskie
panierkę do kurczaka
suszone płatki czosnku
wykałaczki
+ 2 woreczki ryżu parboiled
Smacznego! :)
PS. Update zdjęć: maj 2012 + Pozdrowienia dla Anny.
aaaale pycha !
OdpowiedzUsuńrewelacyjne! są przepyszne i bardzo łatwe do zrobienia (:
OdpowiedzUsuń