Roladki śmietankowo-czosnkowo-ziołowe

4/12/2010 Agata 2 Comments



Gdy z samego rana słyszy się "dziś, ty robisz obiad!", potem próbuje się stworzyć prezentację maturalną,
a na sam koniec okazuje się, że w lodówce tylko filety z kurczaka...
trzeba coś wykombinować ;-)
Dziś chrupiące roladki czosnkowo-śmietankowo-ziołowe.
Intensywny czosnek złamany zostaje łagodnym smakiem serka i aromatycznych ziół.



Potrzebujemy:


0,5 kg filetów z kurczaka
serek śmietankowy
świeży koperek, pietruszkę
zioła prowansalskie
panierkę do kurczaka
suszone płatki czosnku
wykałaczki

+ 2 woreczki  ryżu parboiled


Smacznego! :)

PS. Update zdjęć: maj 2012 + Pozdrowienia dla Anny.

2 komentarze:

  1. Anonimowy13/5/12

    rewelacyjne! są przepyszne i bardzo łatwe do zrobienia (:

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz :)

Na pytania staram się odpowiadać jak najszybciej!